Plastic recycle basket DIY

Geweldig nieuws in het Parool over de toekomstige fabriek die Plastic Recycle Amsterdam gaat heten..en het heeft genoeg aan capaciteit voor de helft van het plastic dat alle Amsterdammers weggooien. Laten we met zijn allen proberen om wat meer te recyclen of gewoon wat minder plastic aan te schaffen. Kleine beetjes helpen! Verbeter de wereld begin bij jezelf.

Bij Corry van de haak-in een cursus Coiling, techniek om manden te maken gevolgd en dat met plastic tasjes die zij inzamelt. Superchill en dat onder het genot van een bakkie en een goed gesprek.

 

Na afloop thuis aan het mandenmaken geslagen met mijn douchegordijn. Project recycle XL..

 

En wat voor mand is het dan? Het is geen wasmand, net te klein. Het is ook geen fruitmand nee veel te groot.. Het is een mand ja gewoon een mand voor spullen, bolletjes wol of oud papier..een mooie mand om naar te kijken, een kleurige blikvanger… het is een mand van de vlijt en aandachtigheid!